Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
  Hettegenser Med Trykk
  Hettegenser Med Trykk

  Hettegenser med trykk: Clique Basic Hoodie i stort fargeutvalg.

  Hettegenser Clique Basic Hoody_trykk Logo

  Hettegenser Clique Basic Hoody: Fargeeksempel antrasitt melert og lyseblå.

  Hettegenser Med Trykk_studentforening.

  Hettegenser med trykk til alle slags studentforeninger.

  Hettegenser-med-trykk_if-oernulf

  IF Ørnulf Boksing: Clique Basic Hoody i svart farge, med klubbens logo trykket på venstre front. Her har vi fått et fint bilde som viser noen av klubbens medlemmer, etter vellykket deltagelse i NM i boksing. Vi hos Avseth takker for oppdraget med å levere klær til klubben:)

  Hettegenser med trykk

  Hettegenser med din logo eller tekst påtrykket

  Hettegenser med trykk er stadig like populært, og er et plagg som nå i større grad enn før brukes av mennesker i alle aldre. Vi har behagelige modeller med fine detaljer – i mange ulike farger. Plaggene leveres til alle typer bedrifter, og til klubber, lag og foreninger m.m.

  Våre hettegensere har blitt populære både til barnehager, skoler, studentforeninger og firmaer i alle slags bransjer. Vi trykker på ditt motiv der du ønsker det, og trykker raskt og effektivt det du måtte ønske deg. Plaggene finnes i mange ulike farger, og i de fleste størrelser – også egne modeller for barn, samt unisex og damemodeller (for den som ønsker en innsvinget fasong). Finner du ikke genseren du ønsker deg, så ta kontakt – vi har et bredt utvalg, og vi hjelper deg gjerne.

  Hos oss er du sikret fagmessig trykk i høy kvalitet, til hyggelige priser. Etter at du har sendt inn din bestilling, bekrefter vi med et forslag til løsning – og vi iverksetter trykking og levering når du har gitt ditt endelige klarsignal. På den måten er du sikret at resultatet blir slik du ønsker.

  Velg hettegenseren du liker, og se hele fargeutvalget på produktsiden som åpnes opp. Der kan du også enkelt beregne trykkpriser og evt. bestille genserene med eller uten ditt trykk.

  Search