Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
  C65 konvolutt ferdig frankert med frankopåtrykk og B

  Konvolutt med frankopåtrykk: Her vist i variant C65 vindu, men frankopåtrykk kan trykkes på alle slags konvolutter. Avseth trykker også på din firmalogo/tekst, om ønskelig.

  Ferdig frankerte konvolutter / frankopåtrykk

  Konvolutter med frankopåtrykk – for sending av minst 200 stk. konvolutter samtidig

  Ferdig frankerte konvolutter er raskt og effektivt for deg som sender mange brev! Sender du mer enn 200 like sendinger samtidig, har du mulighet til å bruke Posten sin tjeneste for volumsending. Vi trykker da på et frankeringsmerke (også kalt frankopåtrykk) som har nesten samme funksjon som et frimerke. Med innleveringen skal det følge en ordreseddel, og du må på forhånd inngå avtale om kreditt hos Posten/Bring – da tjenesten/portoen blir fakturert. Portoen er betydelig lavere enn ordinær porto: besparelsen er ofte på over 50% i forhold til bruk av frimerker eller frankeringsmaskin.

  Har du ikke kredittavtale med Posten/Bring, så kan vi være behjelpelige med å håndtere innleveringen for deg, og i neste omgang fakturere deg for portoen. Dette kan være hensiktsmessig dersom du ikke ønsker å bruke tid på å inngå kredittavtale. Du slipper da også å fylle ut nødvendig skjema/ordreseddel. Vi kan også besørge trykking av dine brev, og pakking av disse i konvolutt. Du kan også få utført fletting av brev hos oss, koblet mot din kundeliste eller mot en adressebase.

  Ferdig frankerte konvolutter brukes først og fremst til dette:

  • Kampanjer og tilbudsbrev/DM, som legges i konvolutt adressert til navngitt mottaker (privatperson eller firma).
  • Fakturaer, betalingspåminnelser og inkassovarsler m.m. for store virksomheter som sender minst 200 slike brev samtidig.

  Tjenesten egner seg ikke når du sender særlig mindre enn 200 sendinger samtidig. Sender du færre en 200 brev samtidig, så er det fremdeles frimerker eller frankeringsmaskin som er løsningen.

  Tanken med ferdig frankerte konvolutter med frankopåtrykk, er at dette effektiviserer arbeidet for Posten, og det gis derfor en rabatt. Frankopåtrykket er et “bevis” på at du kan bruke tjenesten, men da kun i kombinasjon med at du leverer inn sendingene sammen med en ordreseddel. Å poste konvolutter med frankopåtrykk direkte i rød postkasse, eller levere inn for sending i lavere antall og uten ordreseddel, vil ikke fungere. Frankopåtrykket har ingen funksjon så lenge du ikke leverer dette som “Post i like formater”, som tjenesten kalles. Merk altså at formatet (størrelse og vekt) må være likt på alle sendingene som innleveres.

  Løsningen er enkel og effektiv
  Selv om vi nå beskriver dette detaljert, så er løsningen enkel i bruk. Har du ett prosjekt der du skal minst 200 like sendinger, så ordner vi gjerne dette for deg. Ta kontakt, så er vi raskt i gang med dette.

  Har du brukt løsningen før?
  Dersom du allerede bruker ferdig frankterte konvolutter med frankopåtrykk, så har du trolig et forholdsvis høyt forbruk av konvolutter. Da kan det gi store besparelser for din virksomhet, å få trykket konvolutter med logo og frankopåtrykk hos oss. Vi har spesialutstyr for rask og effektiv produksjon av trykte konvolutter. Vi har også gode konvolutter for pakkemaskin/konvolutteringsmaskin, som gjerne er vanlig i kombinasjon med konvolutter med frankopåtrykk.

  Vi har frankeringsmerker lagret, og kan enkelt trykke disse på konvoluttene, i tillegg til din øvrige tekst og naturligvis også din firmalogo.

  Ring oss på telefon 70 12 70 12 eller send oss en e-post til avseth@avseth.no, så gir vi deg gjerne et godt pristilbud på konvolutter med frankopåtrykk – og eventuellt tilleggstjenester som pakking og adressering, om ønskelig.

  Search