Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

  • Telefon 70 12 70 12
  • E-post: avseth@avseth.no
  • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
  • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Hva kan du være interessert i?

70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
caps med logo

Caps med logo

Bredt utvalg av populære caps med logo til bedrifter, lag og organisasjoner/klubber

Caps med logo er en god profilartikkel, og vi har et stort utvalg av capser med logo, og vi trykker disse slik du vil ha dem. Her viser vi et bildegalleri av de mest populære capsene. Finn din favoritt, og send inn skjemaet nedenfor – så tar vi raskt kontakt med et pristilbud eller med mer informasjon.

Eget tekstiltrykkeri gir lave trykkostnader og rask levering av caps

Vi har eget tekstiltrykkeri på huset, for effektiv trykking av caps – og vi sørger for et fint resultat tilpasset dine ønsker og ditt budsjett. Caps med trykk er populært både som gave til ansatte, kollegaer, kunder og andre kontakter.  Stadig flere bransjer bruker også caps som en del av firma-antrekket/uniformen.

Stort utvalg i alle prisklasser

Avseth tilbyr capser i alle prisklasser, slik at du er sikret den kvaliteten som er riktig for deg. Skal du gi bort et stort antall caps i forbindelse med et arrangement, så kan ofte de rimeligere capsene være et godt valg. Skal du “kle opp” dine kollegaer med et populært hodeplagg, så vil du kanskje legge mer i det – og finne en caps som blir mye brukt, og som mange vil ha som sin favoritt. Hos oss er det fullt mulig å kombinere dette: vi trykker gjerne på ulike capser samtidig, og når firmatrykket kan være det samme på alle capsene blir dette en gunstig løsning for deg.

Vil du først teste et lite parti med caps med din logo påtrykket?

Enten du trenger et lite prøveparti på 10 stk., eller om du ønsker å bestille et stort antall fra starten av – så trykker vi det du har behov for.

Velkommen med din henvendelse – vi hjelper deg gjerne, og vi arbeider gjerne for at du raskt skal få ferdig trykkede capser med ditt ønskede trykk.

Spør oss om caps med trykk

Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

Firmanavn:

Kontaktperson:

E-post:

Melding:

Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Search