Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn*:

  Kontaktperson*:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Bekreft ved å velge:

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

  Brevark

  Brevark til DM, kundekontakt og andre formål

  Brevark med din logo og kontaktinformasjon – det trykker vi raskt og rimelig: Send oss din logo og din kontaktinformasjon, så utformer vi et fint og ryddig brevark til deg – og trykker dette i det antallet du ønsker.

  Brevark ferdig trykket med logo og ønsket tekst: Fordelen med å få trykket brevark med din logo hos oss, er at dette gjerne er langt rimeligere for deg, enn å printe ut brevark med logoen på selv, fra din skriver. Printerblekk og printertoner er gjerne langt mer kostbart enn trykksverten vi benytter, og dermed vil du raskt spare på å benytte deg av våre brevark med din logo og evt. kontaktinfo m.m. påtrykket.

  Med logo og med kontaktinfo
  De fleste ønsker seg et ferdig brevark med både logo og kontaktinfo (adresse, telefon, e-post, internettadresse, foretaksnummer og kanskje også bankkontonummer m.m.). Det er vår standardløsning, og dersom ikke annet er avtalt – så lager vi et forslag med din logo og ønsket kontaktinfo. Vi lager brevarkene akkurat slik du vil ha dem, og du mottar først et forslag, før vi eventuellt starter trykking og levering.

  Med logo, uten kontaktinfo
  Vil du ha kun din logo trykket på brevarkene, uten kontaktinformasjon – så er naturligvis det helt kurant.

  Brevark med “vannmerke”
  Du kan få dine brevark trykket med “vannmerke” svakt i bakgrunnen. Dette gir en fin effekt, og bidrar til å gjøre brevarkene mer unike – samtidig som de styrker din firmaprofil.

  Brettemerke
  Vi setter gjerne på brettemerker og/eller vindusmerker. Brettemerket er en liten (nesten usynlig) strek som viser hvor du skal brette ditt A4-ark for at det skal passe i en E65-konvolutt (som er 1/3 av et A4-ark).

  Vindusmerker
  Brevarkene kan også trykkes med fire små prikker (nesten usynlige) som viser hvor du skal plassere mottakers adresse, for at det skal passe til en vinduskonvolutt. Det kan være praktisk, også når du raskt skal håndskrive mottakers adresse, for sending i konvolutt. Med vindusmerkene ser du raskt hvor du skal skrive navn og adresse på mottaker, for at det skal vise i vinduskonvolutten. Smart, ikke sant?:-)

  Velkommen med din bestilling eller din forespørsel – vi hjelper deg gjerne med både design og trykking av dine nye brevark.

  Brevark
  Eksempler på brevark trykket av Avseth:

  Brevark
  Brevark

  Kontakt oss for pristilbud på trykking av brevark
  Fyll ut og send inn, så svarer vi deg om kort tid – og vi kan hurtig være i gang med trykking av dine brevark.

  Brevark

  Search