Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

  Pakketape med logo / reklametape

  Pakketape med logo i bestselgende kvalitet

  Pakketape med logo i 48 mm bredde, i populær kvalitet for rask, sterk og elegant taping av pappkasser og annen emballasje.

  Solid, bestselgende pakketape med ditt eget trykk: Vår populære VisionPack tape gir dine forsendelser et profesjonellt preg. God tape med sterk klebing, med din logo og ønsket info påtrykket.

  Vår tape har blitt populær både blant små og store nettbutikker, industribedrifter, trelast, verktøygrossister – og mange andre bransjer som trenger en god og velfungerende pakketape til små og store pakker, med god profilering av din bedrift.

  • Sterk kvalitet
  • God lim
  • Lett å bruke
  • Solid kvalitetstrykk av din logo, i en eller flere farger
  • Prisgunstig

  Vi er en av få tilbydere som trykker logo på tape i et antall på bare 36 ruller. Dette gjør at du har muligheten til å starte forsiktig, for å se at tapen fungerer slik du ønsker. Våre kunder kommer så tilbake og kjøper større kvantum senere – det tar vi som et tydelig signal på at vår pakketape med logotrykk er et godt kjøp som også du vil bli fornøyd med.

  Bestill din pakketape med trykk direkte her på denne siden, til lave kampanjepriser.

  Send oss ønsket informasjon og evt. din logo, så lager vi forslag til løsning. Har du et ferdig oppsett, eller bestemte ønsker – så følger vi gjerne dette.

  Bestilling av pakketape med logo/firmatrykk til kampanjepriser Vinteren 2023
  Fyll ut og send inn, så bekrefter vi raskt – og iverksetter produksjon og levering etter ditt klarsignal.

  Pakketape med logo i god kvalitet, til lave priser. Vår tape med trykk har sterk lim, slik at du slipper å bruke ekstra mange lag med tape for å få tapet esken godt sammen. Tapen på denne siden er vår bestselger, og fungerer utmerket til de aller fleste typiske pakkeoppdrag, f. eks. å tape igjen en pappeske. Gled deg over en god pakketape med ditt eget firmatrykk, til gode priser – også ved bestilling av lave antall. Velkommen til Avseth trykk og reklame med din bestilling eller forespørsel!

  Search