Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
  univern

  Univern arbeidsklær

  -et av Norges ledende varemerker innen arbeidsklær

  Univern arbeidsklær er ofte førstevalget på norske arbeidsplasser, ikke minst når brukeren selv får bestemme. Først og fremst på grunn av kvalitet, design og komfort – men også på grunn av en god totaløkonomi grunnet den høye kvaliteten og lange levetiden på plaggene. Det at arbeideren opplever at plaggene har høy grad av funksjon og komfort, legger forholdene til rette for høy effektivitet. Også det at brukeren opplever å bli verdsatt i form av de beste arbeidsklærne, bidrar til en god bedriftskultur og dermed en god totaløkonomi. Derfor er Univern arbeidsklær et godt valg for norske arbeidsplasser.

  Hos Avseth kjøper du enkelt og lønnsomt arbeidsklær til din virksomhet, uansett hvor mange plagg du har behov for. Vi leverer daglig til fornøyde brukere over hele Norge, innen mange ulike bransjer. Vi har eget tekstiltrykkeri, og leverer gjerne dine nye klær med din logo eller tekst påtrykket.

  Se våre bestselgende Univern arbeidsklær her, og klikk deg inn på produktene for å velge farge og størrelse. Der kan du også bestille påtrykk av ønsket tekst eller logo på dine klær, dersom det er aktuellt for deg.

  Search