Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

  Penner med logo

  Bredt utvalg av populære penner hos Avseth!

  Penner med logo til din virksomhet er en rimelig måte å markedsføre seg på! Avseth har et stort utvalg av penner i ulike prisklasser, og vi foreslår gjerne en løsning for deg. Våre bestselgende penner i sprek design, selger vi til svært konkurransedyktige priser – grunnet vårt store volum på penner med trykk.

  Kontakt oss med dine ønsker, så ordner vi raskt et godt tilbud på reklamepenner for din virksomhet. Oppgi gjerne i grove trekk hvor mange penner du ønsker, og har du ønsker for farger eller annet – så gi oss gjerne litt info om det også.

  • Gode penner til lave priser
  • Bredt utvalg
  • Vi gir deg gjerne vår anbefaling, basert på dine ønsker til prisnivå/kvalitet

  Bla gjerne i katalogen/brosjyren her, og kom med dine ønsker for penner med logo til din virksomhet. I katalogen kan du se et stort utvalg, og du finner også priser på våre ulike penner med logo her. I tillegg er katalogen full av andre reklameartikler, men du kommer rett inn på sidene for penner når du åpner katalogen. Du kan sende bestilling eller forespørsel direkte fra katalogen. Se Brosjyre for reklamepenner

  Search