Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
  reklameskilt

  Reklameskilt

  Reklameskilt i alle størrelser – leveres over hele Norge

  Reklameskilt for bedrifter og andre – i solid kvalitet, til gunstige priser: Avseth produserer alle typer skilt, og hjelper deg gjerne. Vi lager skilt i alle størrelser, og velger materialer etter hva du skal bruke skiltet til. De fleste skilt skal gjerne tåle fukt, varme, kulde og “vind og vær”, gjerne også UV-stråling og noe fysisk slitasje.

  Hos oss får du raskt fullført dine skiltplaner, og vi leverer skiltet akkurat slik du vil ha det. Vi finner den kvaliteten som er nødvendig for at skiltet skal fungere slik du ønsker, samtidig som kostnadene holdes nede. Vi leverer over hele Norge.

  Design av reklameskilt: Avseth hjelper deg gjerne med utforming/design av ditt nye skilt. Send oss dine ønsker, så lager vi korrektur for din godkjenning. Har du en ferdig fil, så send oss gjerne denne – og ønsker du endringer, så ordner vi det.

  Fyll ut din bestilling/forespørsel nedenfor, så gir vi deg pristilbud, informasjon og evt. korrektur på skiltet eller skiltene du trenger. Legg gjerne ved din logo, og angi om du har bestemte ønsker – så følger vi gjerne dette.

  Bestilling / forespørsel på reklameskilt
  Fyll ut og send inn, så svarer vi raskt – og iverksetter evt. produksjon og levering etter ditt klarsignal.

  Search