Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

 • Telefon 70 12 70 12
 • E-post: avseth@avseth.no
 • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
 • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge
 • Vi får ofte spørsmål om å trykke på klær som kunder allerede har kjøpt inn: Vi tilbyr dessverre ikke trykking på innleverte klær, men vi tilbyr transfermerker, for den som vil trykke selv på egne klær.

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

  Fyll ut og send inn - så svarer vi deg raskt!

  Firmanavn:

  Kontaktperson:

  E-post*:

  Melding:

  Filopplasting: Legg gjerne ved din logo eller annen fil her:

  Jeg er ikke en robot

  Klikk Send, så kommer vi raskt tilbake til deg.

  70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

  Fruit of the loom T-skjorter og profilklær med trykk, for bedrifter lag og organisasjoner

  fruit-of-the-loom_brygge

  Fruit of the loom
  Fargerikt utvalg av kvalitetsplagg fra Fruit of the loom

  Fruit of the loom har produsert tekstiler siden 1861, og er stadig like populært. Her finner du et ekstra bredt fargeutvalg av basiskolleksjoner med populære plagg som T-skjorter, piqueskjorter, hettejakker, gensere og treningsklær med mere. Designen er klassisk og stilsikker, og er et godt valg for deg som ønsker kvalitet, samtidig som kostnadene holdes nede. Godt utvalg av farger og størrelser – og egne damemodeller av de fleste plagg. Dette er gode valg for deg som ønsker T-skjorter, Piqueskjorter, hettegensere og lignende til ditt firma eller din klubb/organisasjon.

  Fruit of the loom er kjent for gode plagg i et bredt fargeutvalg. Merket er populært blant brukere i mange land, vi hos Avseth er glade for å kunne tilby disse fine klærne her i Norge. Vi selger først og fremst til bedrifter, klubber, lag og organisasjoner som som ønsker seg kvalitetsplagg til kurante priser – og som gjerne bestiller klær til flere personer samtidig. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et tilpasset tilbud, eller dersom du ser etter andre varianter enn de bestselgerene som vi har vist frem her. Vi hjelper deg med å finne løsninger som passer til dine behov, og vi leverer gjerne varene ferdige med ditt ønskede motiv (logo eller tekst) påtrykket. Merket står sterkt blant mange brukere, og dersom du gir dine ansatte/kollegaer og evt. kunder profilklær/arbeidsklær fra Fruit, så vil dette bli ekstra godt mottatt.

  Search