Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

  • Telefon 70 12 70 12
  • E-post: avseth@avseth.no
  • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
  • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Hva kan du være interessert i?

70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

Wenaas forhandler Ålesund

Wenaas forhandler Ålesund
-arbeidsklær for profesjonelle brukere

Wenaas arbeidsklær får du kjøpt hos Avseth. Vi forhandler Wenaas arbeidsklær til profesjonelle brukere, både lokalt i Ålesund og omegn, samt til små og store kunder over hele Norge. Som Wenaas-forhandler har vi et utvalg av bestelgende arbeidsbukser, arbeidsjakker, synlighetsbekledning og sko/støvler. Vi tilbyr hele Wenaas-kolleksjonen, og kan raskt levere dette både lokalt og ellers i landet.

Logo/trykk på Wenaas arbeidsklær
Vi har eget tekstiltrykkeri, og tilbyr håndverkere, entreprenører og andre profesjonelle brukere en komplett løsning med din logo ferdig påtrykket på dine nye Wenaas arbeidsklær. Avseth trykker fagmessig på din logo på klærne, og vi bruker logomerker av beste kvalitet, for lang holdbarhet.

Trenger du Wenaas arbeidsklær som snekkervest, arbeidsbukse, jakke eller diverse verneutstyr? Ta kontakt med oss på telefon 70 12 70 12, så hjelper vi deg. Vi sender daglig Wenaas-produkter over hele Norge, og leverer gjerne også til deg og din virksomhet, enten du trenger få plagg – eller store antall. Ønsker du å få besøk av oss, eller å ta turen innom for en gjennomgang av dine ønsker med tanke på arbeidsklær – så avtaler vi gjerne et møte.

Avseth – din forhandler av Wenaas arbeidsklær.

  • Wenaas synlighetsbekledning, testet og godkjent etter gjeldende sertifiseringer.
  • Wenaas arbeidsklær – velprøvd kvalitet som stadig blir videreutviklet for å møte markedets krav til sikkerhet, komfort og kvalitet.
  • Wenaas sko og støvler – for lange arbeidsdager.

Send oss gjerne en e-post på avseth@avseth.no, så gir vi deg et godt tilbud og gjerne mere info om Wenaas arbeidsklær.

Se et utvalg av bestselgere innen Wenaas arbeidsklær her.