Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

  • Telefon 70 12 70 12
  • E-post: avseth@avseth.no
  • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
  • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Hva kan du være interessert i?

70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

Helly Hansen arbeidsklær

Helly Hansen arbeidsklær

Helly Hansen arbeidsklær kjøper du enkelt, raskt og lønnsomt hos Avseth. Vi har hele kolleksjonen, og leverer gjerne dine nye Helly Hansen-klær med din logo påtrykket.

Helly Hansen Workwear har lenge ledet an utviklingen av beskyttende teknisk tøy for arbeid og fritid, og har både kompetansen og erfaringen til å skape og produsere klær til i bruk i ekstreme værsituasjoner, hvor klærnes kvalitet og funksjon har direkte innvirkning på personens velvære, helse og sikkerhet.

Skandinavisk design
Helly Hansen arbeidsklær sin skandinaviske design gir profesjonelle brukere den perfekte kombinasjon av funksjonell design, beskyttelse og eleganse.  Helly Hansen er merkevaren fagfolk over hele verden foretrekker, enten man er håndverker, nordsjøfisker eller anleggsarbeider. Også polfarere, olympiske skiløpere og verdensmestere i seiling er fornøyde brukere av Helly Hansen arbeidsklær.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 70 12 70 12 eller send oss en e-post til avseth@avseth.no, så gir vi deg gjerne mer info eller et godt tilbud på Helly Hansen arbeidsklær – enten med eller uten din logo påtrykket. Se gjerne et utvalg av Helly Hansen Workwear/arbeidsklær her.