Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

  • Telefon 70 12 70 12
  • E-post: avseth@avseth.no
  • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
  • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Hva kan du være interessert i?

70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge

Arbeidsklær med logo – Ålesund og omegn

Arbeidsklær med logo – Ålesund og omegn
Wenaas – Synfiber – Univern med flere, til profesjonelle brukere

Arbeidsklær med logo kjøper du enkelt og lønnsomt hos Avseth trykk og reklame på Valderøya, ti minutters kjøring fra Ålesund sentrum. Vi har et bredt utvalg av arbeidsklær som bukser, jakker, kjeledresser, synlighetsbekledning, sko og støvler.

Vi sender både arbeidsklær og profilklær til kunder over hele Norge.

Hos oss finner du et bredt utvalg av arbeidsklær fra ledende merker som Helly Hansen Workwear, Wenaas, Synfiber og Univern med flere. Vi har et lager av bestselgere utstilt her i våre lokaler, samtidig som vi skaffer alt du måtte trenge fra hovedlager i løpet av 1-2 dager.

Trykk på arbeidsklær
Vi trykker din logo eller ønsket tekst på dine arbeidsklær, og benytter transfermerker av beste kvalitet for optimal holdbarhet. Logoene trykkes der du ønsker de plassert på klærne – mest vanlig er på venstre bryst og på rygg (for jakker, gensere og T-skjorter). Logotrykk på arbeidsbukser tilpasses gjerne plassering av lommer m.m. Vi har standarder som vi bruker for logotrykk, men har du bestemte ønsker – så følger vi gjerne disse.

Ønsker du et godt tilbud på arbeidsklær med logo?
Kontakt oss gjerne på telefon 70 12 70 12, eller send oss en e-post til avseth@avseth.no. Se gjerne våre web-sider www.avseth.no, her viser vi frem en del av utvalget. Ønsker du at vi skal ta en grundig gjennomgang av ditt behov for arbeidsklær, så avtaler vi gjerne et møte – der vi kan vise deg de klærne som kan være aktuelle for deg. Vi har prøver på det meste, og vi har kataloger som viser hele utvalget. Kataloger finnes også på våre nettsider, dersom du ønsker å bla gjennom disse på skjerm.

Hva er viktig for deg ved kjøp av arbeidsklær?
Som med det meste annet, så får man det man betaler for også når det gjelder arbeidsklær. Vi har et bredt utvalg i alle prisklasser, men har mest volum på klær av god kvalitet. Vårt store volum gjør at vi kan tilby bestselgende klær til konkurransedyktige betingelser, slik at du som kunde skal få mye for pengene ved kjøp av dine arbeidsklær hos oss. Kom gjerne med dine ønsker, så finner vi den optimale løsningen for deg. Klær som du bruker sjelden, og som du vurderer som mindre kritiske, kan kanskje velges i moderat kvalitet – mens klær og utstyr som du daglig bruker, gjerne bør være av en kvalitet og en komfort som du er ekstra fornøyd med.

Se gjerne et utvalg av Avseth sine arbeidsklær fra Wenaas, Helly Hansen, Synfiber og Univern her:

Skillet mellom arbeidsklær og fritidsklær er nå mindre enn tidligere, særlig for overdeler. F. eks. Helly Hansen, har en rekke flotte jakker, gensere og andre overdeler – som er utmerkede arbeidsklær (grunnet tekniske egenskaper og funksjonalitet som holder deg tørr og komfortabel), samtidig som de har et moderne og sprekt design som har gjort plaggene populære også for sport/fritid og personlig bruk.

Velkommen til oss når du har behov for arbeidsklær med logo! Vi leverer naturligvis også klær uten logo, dersom det er mest hensiktsmessig for deg.

Kontakt oss gjerne på telefon 70 12 70 12, eller send oss en e-post til avseth@avseth.no.