Chat with us, powered by LiveChat

Kontakt oss

Velkommen med din henvendelse! Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi gir deg gjerne et tilbud på det du måtte være interessert i.

  • Telefon 70 12 70 12
  • E-post: avseth@avseth.no
  • Mobil (daglig leder Jan Henrik Avseth): 916 08 857
  • Avdelinger, lager og trykkeri nært deg – med daglig levering over hele Norge

Velkommen til oss:)

Kontakt Avseth
Kontakt Avseth

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Hva kan du være interessert i?

70 12 70 12  avseth@avseth.no            Trykkeri med daglig levering over hele Norge
Clique klær
Clique Lincoln Pique Og Cique Basic Hoody Full Zip Hettejakke

Clique klær

Bestselgende profilklær i et stort utvalg av farger og størrelser

Clique klær er blant Norges mest solgte klær til bedrifter, lag og organiasjoner! Her finner du helt sikkert noe som passer til dine ønsker! Utvalget i T-skjorter, gensere, jakker og annet er svært stort – og fargeutvalget bredt. De fleste av Clique sine modeller finnes både i dame- og herremodeller, en del varianter også i barnemodeller. Hos oss får du hele kolleksjonen av Clique klær for bedriftsmarkedet, og vi leverer gjerne dine nye klær med din logo påtrykket.

  • T-skjorter, piquetrøyer og andre aktuelle varer til kampanjepriser
  • Gensere, hettejakker og softshelljakker i spreke farger
  • Sekker, luer og basic treningsklær
  • Rask levering og mulighet for påtrykk av din firmalogo
  • Prisgunstig alternativ – mye for pengene

Klikk på plagget du ønsker deg, og se på farger og størrelser. Bestill enkelt i ønsket farge og størrelse, med eller uten ditt firmatrykk.

Kontakt oss gjerne for tilbud eller informasjon: Er du usikker eller ikke helt klar til å bestille via nettsiden? Vi hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger. Kontakt oss, så ordner vi et pristilbud og evt. forslag til løsning for klær med trykk etter dine ønsker. Ring oss på 70 12 70 12, eller send e-post til avseth@avseth.no. Legg gjerne ved din logo eller info om hvordan du ønsker trykket, dersom du ønsker forslag og pris inkludert ditt trykk.

Clique katalog

Clique-katalog 2019: Se hele Clique 2019-kolleksjonen her i vår katalog. I katalogen kan du legge varer i handlekurv, for forespørsel eller bestilling av dine favoritter. Her finner du 129 sider med et stort utvalg av alle typer profilklær, til kvalitet og priser som gir deg mye for pengene!

Clique klær 2019